Chiro OLVA

Onze Leidingsploeg voor 2018-2019

Ieder jaar ziet onze ploeg er een tikkeltje anders uit. We nemen afscheid van ploegmaatjes maar dit jaar verwelkomen we ook weer oude vrienden. Wat vast staat, is dat er 12 mega enthousiaste en geëngageerde leidsters en leiders klaar staan voor een heel nieuw jaar.

De Kadee's: Thyas Bogaerts

Hallo!
Ik ben Thyas. Ik ben 17 jaar en woon in Hasselt. Tijdens de week zit ik achter de schoolbanken van I-MAS in de richting LO. Na school kan je mij vinden in de fitnesszaal en in het weekend op de Chiro ik mag mij al 8 jaar amuseren op de Chiro en begin dit jaar als aan mijn eerste jaar leiding. We hebben er met z'n drieën heel erg veel zin in en gaan er een tof jaar van maken.
Samen met Elias, Marie en alle Kadees gaan wij gigantisch coole avonturen beleven!

De Kadee's: Marie Bastijns

Hey!
Ik ben Marie en ik ben 17 jaar. Ik ben dit jaar leiding van de kadees en hoop er samen met hun en mijn 2 medeleiding Thyas en Elias er een TOP jaar van te maken. Ik zit in mijn laatste jaar wetenschappen-wiskunde op het Virga Jesse College. Buiten Chiro heb ik nog andere hobby's zoals: dansen, gitaar spelen en zingen.

De Kadee's: Elias Alenus

Hallo!
Ik ben Elias, 17 jaar oud (bijna 18) en studeer humane wetenschappen. Ik heb samen met Thyas en Marie de kadees en kijk er heel hard naar uit om met deze groep leuke momenten te beleven. Wanneer ik niet op school ben of op de Chiro, ga ik af en toe werken in de horeca. Daarnaast ga ik ook naar de fitness om wat fit te blijven.

Speelclub: Eva Put

Hallo allemaal!
Ik ben Eva, 17 jaar en woon in Hasselt. Ik zit in het 5 de jaar verzorging op HAST. Dit is mijn 12de jaar op de Chiro en ik hoop dat er nog vele jaren gaan volgen. Ik ben heel enthousiast om leiding te zijn dit jaar.
Ik kijk al uit naar alle leuke spellentjes die we gaan spelen.

Speelclub: Wolf Boodts

Hallo allemaal!
Ik ben Wolf. Ik studeer Toegepaste beeldende kunsten op het kunsthumaniora PIKOH. Mijn hobby's zijn basketbal en Chiro. Dit is mijn eerste jaar als leiding en zal mijn best doen om samen met mijn medeleiding er een heel tof Chiro-jaar van te maken!

Speelclub: Mirte Deblier

Hallo allemaal!
Ik ben Mirte, 16 en woon in Hasselt. Ik zit op VJC en volg wetenschappen-wiskunde. Mijn hobby's zijn Rope Skipping, Viool en natuurlijk Chiro. Dit jaar is mijn 10de Chiro-jaar en mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk al uit naar de leuke activiteiten met de speelclub.

Kwiks: Lena Wygaerts

Hallo!
Ik ben Lena, één van de vele nieuwe leiding van dit jaar. Ik ben 17 jaar en ga nu het 6de middelbaar in op Humaniora Kindsheid Jesu.
Ik ben vanaf het eerste jaar als Tiptien bij de Chiro gekomen, een plaats waar ik altijd mezelf kon zijn en nog steeds kan zijn. Dat gevoel wil ik ook aan mijn leden geven, de Kwiks! De Chiro echter is mijn passie en ik hoop een fantastisch jaar te hebben met mijn leden.
In mijn vrije tijd lees ik graag en ga ik vaak naar concerten. Ik luister ook enorm graag naar muziek.

Rakkers: Tiemen Berben

Hallo allemaal,
Ik ben Tiemen. Ik ben 17 jaar en woon in Hasselt. Mijn hobby's zijn muurklimmen en Chiro. Ik zit al heel mijn leven op de Chiro, maar dit jaar is het mijn eerste jaar als leider.
Ik hoop dat ik er dan ook een avontuurlijk jaar van kan maken samen met de rakkers.

Tippers: Jana Dierckx

Hei! (hallo in Fins)
Ik ben Jana, 21 jaar en mijn lievelingsoutfit is natuurlijk mijn Chiro-unifom! Ik ben bezig aan mijn 16de jaar bij de coolste Chiro van het land, waarvan mijn 4de jaar als leiding.
Naast de Chiro is studeren één van mijn dagelijkse bezigheden. Ik studeer leerkracht lager onderwijs, waarvan ik een half jaar in Finland studeer en ik dus helaas de eerste 4 maanden van het Chiro-jaar moet missen.
Omdat ik heel actief, rustig als competief kan zijn vind ik verschillende soorten spellentjes leuk. Zoals stoelenrace, tik-tak-BOEM, blackbox, weerwolven en laddercompetitie.

Tippers: Sofie Put

Hallo, hallo - chiro
Mijn naam is Sofie en ben 21 jaar oud! Ik zit al 14 jaar lang op de beste Chiro van heel Limburg en omstreken, CHIRO OLVA heeft een plekje in mijn hart veroverd.
Naast de Chiro moet ik helaas ook nog studeren, ik zit ondertussen in mijn laatste jaar en studeer ergotherapie.
Dit nieuwe jaar wordt een groot avontuur aangezien ik in 2019 op Erasmus vertrek naar Denemarken, gedurende een half jaar! Ik ben een bezige bij en verveel mij geen seconde. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn: dingen knutselen, bakken, … is helemaal mijn ding.

Tiptiens: Kaat Berben

Hallo!
Ik ben Kaat, 20 jaartjes jong en woon in het gezelligste straatje van Hasselt. Ik zit al mijn hele leven bij de Chiro en ben het nog lang niet beu!
Dit jaar begin ik aan mijn derde jaar als leiding en mag ik mij dit jaar amuseren met de Tip -10’s. Naast Chiro geef ik nog training in de sport Rope Skipping. Daarnaast ga ik natuurlijk ook nog naar school. Ik studeer dit jaar in mijn tweede jaar interieurarchitectuur aan de universiteit van Hasselt. Ik kijk enorm uit naar alle activiteiten en avonturen die ik gepland heb dit jaar!

Kerel: Thibault Voortmans

Hey allemaal
Ik ben Thibault en ben 22 jaar oud. Ik ben afkomstig uit Hasselt en ben al mijn hele leven actief bij Chiro OLVA. Ik studeer in Leuven Bio – Ingenieurswetenschappen.
Chiro is dan ook de ideale ontspanning in het weekend. Iedere zondag probeer ik weer geweldig leuke activiteiten voor te bereiden voor de leden. Ook dit jaar heb ik er weer heel veel zin in!