Chiro OLVA

Onze Leidingsploeg voor 2017-2018

Ieder jaar ziet onze ploeg er een tikkeltje anders uit. We nemen afscheid van ploegmaatjes maar dit jaar verwelkomen we ook weer oude vrienden. Wat vast staat, is dat er 9 mega enthousiaste en geëngageerde leidsters en leiders klaar staan voor een heel nieuw jaar.

De Kadee's: Sofie Put (Hoofdleidster)

Hallo allemaal,
Mijn naam is Sofie, ik ben 20 jaar en woon in Hasselt. Ik zit op dit moment in mijn tweede jaar hogeschool en studeer ergotherapie. Er brand een lampje in mijn hart voor Chiro Olva en dat al gedurende 13 jaar. Vol enthousiasme kijk ik er al naar uit om nog veel leuke avonturen te gaan beleven. Ook dit jaar wordt weer een geweldig jaar!
Als je het mij vraagt… Chiro!

De Kadee's: Laurens Nicolaï

Welkom vrienden, ouders en toeristen
Mijn naam is Laurens en op het moment van schrijven ben ik 24 jaar oud. Mijn hobby is muurklimmen dus er is een grote kans dat je me ’s avonds terug kan vinden aan een muur. Door de week ga ik te werk bij Engie Thermoco. In het weekend ben ik een echte kadee! Ik begin aan mijn 4,5 jaar chiro met 2 jaar als oudleiding achter de rug, kon ik de drang om terug te keren niet weerhouden! Mijn lievelingsspel is weerwolfje en ook hou ik van mijn hopelijk gele leidingstrui.
Ik kijk er naar uit om er een supertof jaar van te maken!

Speelclub: Kaat Berben

Hallo allemaal
Ik ben Kaat en ik ben 19 jaar. Ik woon in een gezellig straatje in Hasselt en ik begin dit jaar met studeren aan de universiteit van Hasselt, in de richting interieurarchitectuur. Ik ben al zowat mijn hele leven bij de Chiro en ik krijg er (raar maar waar) maar geen genoeg van! Daarom heb ik er dan ook voor gekozen om dit jaar leiding te worden van de Speelclub. Ik hoop dat ik er samen met mijn lieve leden een super Chirojaar van kan maken!

Kwiks: Jolien Broeders

Hallo allemaal
Ik ben Jolien. Ik ben 23 jaar en begin nu met veel plezier aan mijn 7e jaar als leidster. Dit jaar speel ik elke zondag met de kwiks! Voorlopig zit ik tijdens de week nog op de schoolbanken want ik studeer voor kleuterjuf in Diest. Hopelijk heb ik over 2 jaar mijn eigen klasje zodat ik van mijn passie voor kinderen mijn week kan maken.
Ik hou van koekjes bakken, zingen onder de douche, een warme chocomelk met slagroom drinken en natuurlijk heel veel van Chiro Olva!

Rakkers: Alexander Desmet

Dag lieve lezertjes,
mijn naam is Alexander Desmet en ik ben terug van weggeweest! Na een jaartje pauze heb ik besloten om terug te komen omdat ik de Chiro toch niet kon missen! Dit jaar ben ik leider van de rakkers en ik ben er helemaal klaar voor. Mijn hobbies zijn Chiro, muurklimmen, gezelschapsspelletjes spelen en gitaar spelen. Daarnaast heb ik een voorliefde voor de natuur en alles wat er bij hoort!
Hopelijk maken we samen veel plezier dit jaar!

Tippers: Jana Dierckx

Hoi!
Ik ben Jana en ik ben de fiere leidster van de tippers! Ik ben 20 jaar oud en studeer voor leerkracht lager onderwijs. Ik start nu aan mijn 15e chirojaar en 3e jaar als leiding. Ik hoop dat het een spetterend chirojaar wordt!

Tiptiens: Dagmar Vermesen

Hallo allemaal
Ik ben Dagmar Vermesen en ik ben 19 jaar. Ik studeer Sociaal Werk in de PXL in Hasselt. Dit jaar zal mijn 2de jaar als leiding bij Chiro OLVA zijn, maar ik zit al veel langer dan dit bij Chiro OLVA, dit jaar is namelijk mijn 13de jaar! Hoewel ik heel wat leuke jaren als lid heb mogen meemaken, zet ik me nu met zeer veel plezier in als leiding om onze lieve leden een leuke tijd te laten beleven. Dit jaar mag ik me amuseren met mijn zotte Tiptiens en ik ben er zeker van dat we samen er een super jaar van maken!

Kerels en Toppers: Thibault Voortmans (Hoofdleider)

Hey allemaal,
ik ben Thibault en ben 21 jaar oud. Ik ben afkomstig uit Hasselt en ben al mijn hele leven actief bij Chiro Olva. Ik studeer in Leuven Bio – Ingenieurswetenschappen. Chiro is dan ook de ideale ontspanning in het weekend. Iedere zondag probeer ik weer geweldig leuke activiteiten voor te bereiden voor de leden. Ook dit jaar heb ik er weer heel veel zin in!

Aspi's: Gregory Copermans

Voor degene die mij nog niet zouden kennen, ik ben Gregory!
Dit jaar zal mijn 8e jaar zijn dat ik als leider op de Chiro zit. Chiro is mijn passie en is iets wat ik zelfs na al die jaren nog steeds met enorm veel plezier doe! Buiten de Chiro luister ik heel graag naar muziek (ik ga graag naar concerten en festivals) en loop ik regelmatig om aan mijn conditie te werken. Gezelschapspelletjes? Daar zeg ik geen nee tegen! Wie graag nog meer wil weten over mij, moet zich niet verlegen voelen om het mij te vragen.